Kiezen voor een verzekering voor uw hond

In Gezondheid, Honden, Non classifié(e), Samen leven met jouw hond
Hondenverzekering

Steeds meer hondenbezitters besluiten om een ziektekostenverzekering te nemen voor hun huisdier. In Zweden zijn al meer dan 80% van de huisdieren verzekerd!

Het principe is hetzelfde als voor u: in geval van problemen worden de medische kosten terugbetaald. U zal dus nooit moeten kiezen tussen uw portemonnee en de gezondheid van uw huisdier.

Veel voorkomende ziekten

Uw hond is niet immuun voor ongevallen en ziekten!

De meest voorkomende ziekten bij honden, door dierenartsen opgelijst, zijn oorontstekingen, allergieën, huidinfecties, urineproblemen en kanker… Bovendien hebben onze trouwe viervoeters 34 keer meer kans om huidkanker te ontwikkelen dan de mens.

Een verzekering aangaan is een heel verstandige keuze wanneer u weet dat 80% van de honden vanaf de leeftijd van drie jaar tandproblemen heeft. Talrijke verzekeringsmaatschappijen kunnen jouw persoonlijke offerte online berekenen.

Verzorging die steeds duurder wordt

Diergeneeskunde heeft grote vooruitgang geboekt de afgelopen jaren. Honden kunnen de dag van vandaag veel behandelingen krijgen die vroegen alleen maar werden voorzien voor de mens. Een hond kan nu bijvoorbeeld een transplantatie ondergaan of een behandeling met stamcellen.

Deze evoluties zorgen ervoor dat de gezondheidskosten steeds duurder worden.

Enkele voorbeelden!
Een beet aan de poten kan tot € 350 kosten, een verwijdering van een cyste loopt gemiddeld op tot € 200.

Goed plan: Afspraak op www.dogofriends.be/coronadirect, waar u in enkele seconden kan berekenen hoeveel een verzekering voor uw hond u zou kosten. Bovendien ontvangt u zo 10% korting op de prijs die de verzekeraar u voorstelt.

De voordelen van een verzekering

Je familiale verzekering dekt meestal alleen maar de burgerlijke aansprakelijkheid. Je bent dus gedekt voor schade die je hond aanricht aan derden maar in geval van een ongeval of ziekte van je hond, zal je de kosten zelf moeten betalen. Door je hond te verzekeren kun je het budget verbonden aan de gezondheidskosten van je hond onder controle houden. Zo zal je nooit moeten kiezen tussen je portefeuille en zijn gezondheid. Je kunt hem dus de beste zorgen garanderen, wat er ook gebeurt.

Afspraak op “Een verzekering voor uw hond: alles wat u moet weten!” om te ontdekken hoe u uw hond kan verzekeren en tegen welke prijs.

 

Hondenverzekering

Dit vind je misschien ook leuk

chien mangeant des fruits

Zelf koken voor mijn hond

Baasje zijn is een voltijdse job. Dagelijkse wandelingen en regelmatig spelen zijn slechts een deel van het onderhoud.

lees meer...

Allergie bij honden: 3 natuurlijke geneesmiddelen

Je hond heeft last van allergieën, wat nu? Het is belangrijk om de oorzaak van die huidirritatie op te

lees meer...

Mobile Sliding Menu