fbpx

5 Instagram accounts van honden die je absoluut moet volgen

In Honden, Non classifié(e), Samen leven met jouw hond

Onze vierpotige vrienden nemen Instagram over, en dit tot ons grootste genoegen. We hebben in dit artikel dus 5 accounts geselecteerd die je absoluut moet volgen.

Of je nu adembenemende landschappen, handige tips of goede deals zoekt om je hond te verwennen, je zult het op deze 5 Insta-account vinden. Maar je zult er vooral al wat schattig is aan een haarbal vinden.

#1. My_aussie_gal

https://www.instagram.com/p/BnpkKM5FaXm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Als je ooit al een hond hebt willen zien yoga doen, dansen of gitaar spelen, dan is dit het account dat je moet volgen. Je zult op dit account regelmatig alle trucjes ontdekken die Mary leert aan haar Australische herder, Secret. Wie weet kan dit wel als inspiratie dienen voor een paar nieuwe trucjes !

 

#2. dogofriends

https://www.instagram.com/p/BoYoJK5lfci/

Je kent de dogofriends club al ? De #1 club voor honden in België is lid geworden van Instagram. Beter is er niet om je harige vriend de verwennen ! Dogofriends stelt je elke maand super wedstrijden en tal van goede deals voor jou en je hond voor.

 

#3. andrewknapp

View this post on Instagram

Hold on to the good ones.

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

Volg Momo, een prachtige Border Collie, doorheen Europa. Suivez Momo, un magnifique border collie, à travers l’Europe. Naar het evenbeeld van Waar is Wally ? Op de foto’s zul je Momo kunnen zoeken, verstopt op culturele plekken in Europa, zoals de Grote Markt in Brussel of de Eiffeltoren.

 

#4. thedogist

Dit Insta-account is een soort fotodocumentaire. Hij is samengesteld uit foto’s van honden en puppies uit meer dan 50 verschillende steden. Elke foto is vergezeld van een verhaaltje over de hond die in de spotlight is. Thedogist deelt bijna elke dag nieuwe foto’s. Je zult elke dag tal van kleine harige kopjes op je muur zien.

 

#5. itsdougthepug

View this post on Instagram

“‪Can u make the rain go away, Ducky?‬” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Doug is één van de meest bekende mopshonden van het internet. Hij heeft een kast vol met verkleding, die zijn baasje bij elke gelegenheid naar boven haalt. Doug is in het bijzonder gekend voor zijn parodies van videoclips. Hij heeft meer dan 10 miljoen followers en heeft zelfs met Katy Perry, Justin Bieber en John Legend geposeerd.

Dit vind je misschien ook leuk

Goede bezoek bij de dierenarts

10 tips voor een goede bezoek bij de dierenarts

Heb je net een hond of een puppy geadopteerd? Dan is het eerste bezoek aan de dierenarts een essentiële

lees meer...

5 cadeau-ideeën voor jouw hond voor Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag, een kans om je wederhelft te laten zien dat je dol op hem of haar

lees meer...

Mobile Sliding Menu