fbpx

5 Instagram-accounts van honden die je absoluut moet volgen

In Honden, Non classifié(e), Samen leven met jouw hond

Onze vierpotige vrienden nemen Instagram over, en dat vinden we absoluut geweldig! We hebben in dit artikel 5 accounts geselecteerd die je absoluut moet volgen.

Of je nu handige tips of goede deals zoekt om je hond mee te verwennen, of het gewoon leuk vindt om pluizige soortgenoten te volgen: deze 5 Insta-account zullen ongetwijfeld aan je verwachtingen voldoen!

#1. My_aussie_gal

https://www.instagram.com/p/BnpkKM5FaXm/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Als je altijd al eens een hond yoga of dansjes hebt willen zien doen, of gitaar hebt willen zien spelen, dan is dit de plaats waar je moet zijn! Op dit account zal je regelmatig trucjes terugvinden die Mary haar Australische herder Secret aanleert. Wie weet geeft dit je wel de inspiratie die je zoekt om ook met jouw hond creatief aan de slag te gaan!

 

#2. dogofriends

https://www.instagram.com/p/BoYoJK5lfci/

Ken je Dogofriends al? Dogofriends is de #1 club voor honden in België die zich ook op Instagram verenigt. Als je een manier zoekt om je hond te verwennen, zoek dan niet verder! Dogofriends organiseert elke maand superleuke wedstrijden en tal van goede deals, speciaal voor jou en je hond.

#3. andrewknapp

View this post on Instagram

Hold on to the good ones.

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

Volg Momo doorheen Europa! Momo is een prachtige Border Collie, waarvan de eigenaar zich baseert op het “Waar is Wally”-principe: iedere foto is een ware zoektocht naar Momo, die zich verstopt op talrijke culturele plekken in Europa. Heb jij Momo al kunnen vinden?

 

#4. thedogist

Dit Instagram-account is een soort fotodocumentaire, dat puppy’s en honden uit meer dan 50 verschillende landen samenbrengt in één account. Achter iedere foto schuilt het verhaal van de hond die de spotlights op zich geworpen krijgt. Thedogist is praktisch iedere dag actief, zodat je zeker je dagelijkse portie schattigheid niet hoeft te missen!

 

#5. itsdougthepug

View this post on Instagram

“‪Can u make the rain go away, Ducky?‬” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Doug is één van de meest bekende mopshonden van het internet. Deze hond heeft zowaar zijn eigen kledingkast met heel wat verschillende en opvallende outfits, die zijn baasje bij elke gelegenheid uit de kast haalt. Doug is voornamelijk gekend voor zijn parodies van videoclips: hij heeft meer dan 10 miljoen volgers en heeft zelfs al met Katy Perry, Justin Bieber en John Legend geposeerd. What’s in a Do(u)g!

Dit vind je misschien ook leuk

Kat sproeien

Wat kan je doen als katten sproeien?

Je kan je wel inbeelden dat een kat die je huis ondersproeit een heel vervelend probleem is. Je eerste

lees meer...
Voedingsbehoeften van honden

Specifieke voedingsbehoeften van je puppy

Een hond heeft heel andere voedingsbehoeften dan de mens. Wat goed is voor ons is dat niet noodzakelijkerwijs

lees meer...
Puppy zindelijk maken

6 tips om je puppy zindelijk te maken

Als je puppy net in zijn nieuwe huis aankomt, weet hij nog niet dat hij zijn behoefte moet ophouden

lees meer...

Mobile Sliding Menu