3 goede redenen om uw hond te verzekeren

In Gezondheid, Honden, Non classifié(e), Samen leven met jouw hond
3 goede redenen om zijn hond te verzekeren

1. Voor onverwachte omstandigheden

Zoals alle verzekeringen is de verzekering voor uw hond bedoeld voor onvoorziene omstandigheden. We weten dat u van uw trouwe hond houdt en dat u alle nodige voorzorgen zal nemen om hem in goede gezondheid te houden.

Jammer genoeg valt niet alles te voorzien! Een auto-ongeluk, een gevecht met een andere, agressieve hond of een zware ziekte zijn allemaal zaken die kunnen voorvallen. En dat gebeurt niet alleen bij anderen!

Dergelijke gebeurtenissen kunnen heel zware verzorgingskosten met zich meebrengen…

Enkele voorbeelden: het verwijderen van een tumor kan oplopen tot € 800, de kosten van een radiotherapeutische behandeling kunnen oplopen tot € 1500.

Veel baasjes die geen verzekering aangegaan zijn worden dus geconfronteerd met onverwacht astronomische kosten voor hun hond. Erger nog, sommige baasjes kunnen hun hond niet voldoende verzorgen omdat ze er de financiële middelen niet voor hebben. U kan uw hond al verzekeren vanaf € 10 per maand.

2. Veel meer dan de kosten van de dierenarts

Ook andere onvoorziene kosten kunnen het budget dat u voor uw hond voorzien had doen stijgen.

Een verzekering aangaan is dus interessant, omdat sommige maatschappijen, naast de terugbetaling van de dierenartskosten, ook andere kosten terugbetalen, zoals het verspreiden van opsporingsberichten wanneer uw hond verloren is gelopen, oppaskosten voor uw hond wanneer u ziek wordt en er niet voor kan zorgen, een annuleringsverzekering wanneer uw hond ziek wordt en u hierdoor uw vakantie moet afzeggen enz…

Verzekeringen dekken met andere woorden een breed gamma aan diensten die heel interessant kunnen zijn in geval van onvoorziene omstandigheden.
Goed plan: Afspraak op www.dogofriends.be/coronadirect, waar u in enkele seconden kan berekenen hoeveel een verzekering voor uw hond u zou kosten. Bovendien ontvangt u zo 10% korting op de prijs die de verzekeraar u voorstelt.

3. Een verstandige keuze

Steeds meer hondenbaasjes beslissen dan ook om een verzekering aan te gaan voor hun hond om te vermijden in bovenstaande situaties terecht te komen. Uw hond maakt immers deel uit van de familie, waarom hem dus ook niet verzekeren? Een verzekering aangaan voor uw hond zal u toelaten om op een serene manier om te gaan met onverwachte omstandigheden, en dit zolang hij leeft.

Een verzekering aangaan is een heel verstandige keuze wanneer u weet dat 80% van de honden vanaf de leeftijd van drie jaar tandproblemen heeft. Talrijke verzekeringsmaatschappijen kunnen jouw persoonlijke offerte online berekenen.

 

Hondenverzekering

 

Dit vind je misschien ook leuk

Kerst muntkoekjes voor je hond

Deze verfrissende koekjes zijn een schot in de roos voor kerstmis. Jouw hond zal er met plezier van

lees meer...
Dangers des fêtes pour les chiens

5 onverwachte gevaren voor je hond tijdens de feesten

Niets beter dan de eindejaarsfeesten om een fantastische tijd met je familie te beleven. Maar om te verhinderen dat

lees meer...

5 Instagram accounts van honden die je absoluut moet volgen

Onze vierpotige vrienden nemen Instagram over, en dit tot ons grootste genoegen. We hebben in dit artikel dus

lees meer...

Mobile Sliding Menu